Summa sidvisningar

fredag 6 maj 2011

Har äntligen hittat knepet till hur man jobbar med choklad !!
Länge har jag funderat på hur man får chokladen att bli så följsam och slät - HA !!! 400 gr smält blockchoklad vispas med 2 dl sirap till en tjock smet, sen in i kylen och efter det är det bara å kavla =)
Resultatet blev denna som jag gjorde till en som fyllde år på jobbet. Fyllningen var chokladsockerkaka, krossade hallon, after eightfluff och grädde. Toppen var fylld med hallon, björnbär, blåbär och vinbärsgelé.
Rätt mäktig med ändå okej god.

3 kommentarer:

  1. Den var jättego!

    SvaraRadera
  2. Vad du experimenterar och lär dig många bakmetoder! Imponerad!

    SvaraRadera
  3. Det är riktigt kul nu när man knäcker fler och fler tjuvknep och inser att det faktiskt är rätt så enkelt =)

    SvaraRadera